Qui som

logo FCPC

La Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral és una entitat sense afany de lucre dedicada a l’atenció integral de les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies. Alhora pretenem sensibilitzar la societat en la què viuen.

foto_AnaAna Hernádez Vico, 21 anys. Nascuda a Barcelona. Especialitzada en Diseny D’interiors i estudiant de Màster en Relacions Públiques i organització d’esdeveniments.

La idea d’aquest projecte neix per mitjà d’una convivencia amb la meva germana Natalia, i el posterior anàlisi de les necessitats que aquesta vida comporta. D’aquesta manera vaig voler fer veure a la resta que tot tipus de diseny pot ajustarse a qualsevol tipus de diversitat.

Foto_Nerea

Nerea Quinto Paixà. 23 anys. Nascuda a Barcelona i en actiu actualment. Especialitzada en gestió hotelera i estudiant de màster en Relacions Públiques i Organització d’Esdeveniments. S’uneix a la proposta de la seva companya Ana, al plantejament de la idea i amb la il·lusió de poder ajudar a donar un pas endavant amb la integració i diversitat funcional.

logo TribusFactex 2011, S.C.P. és una empresa dedicada al disseny, fabricació, venda i distribució de roba . Actualment, el nostre format comercial és TRIBUS la col·lecció de roba poden visitar a la nostra botiga online.

La singularitat de la nostra col·lecció, basada en la facilitat, comoditat i elegància dels nostres productes, han convertit TRIBUS en una marca pionera en venda de roba adaptada. La nostra forma d’entendre la moda, permet que totes les persones puguin trobar a la nostra botiga un lloc on gaudir d’una col·lecció dissenyada perquè s’adapti perfectament al seu cos.

Al fundar aquesta empresa ens vam comprometre amb les responsabilitats socials, econòmiques i ambientals, sent conscients que petits gestos fan grans canvis. Per aquest motiu, TRIBUS dissenya i fabrica a Espanya, per promocionar el sector de la INDÚSTRIA TÈXTIL nacional i assegurar-se, alhora, d’obtenir un producte de qualitat.


logo Fit & SitTot va començar al 1999 quan la dissenyadora Rut Turró va canviar el disseny de moda pel disseny útil: “Els objectes han de tindre un sentit, una raó de ser, han de ser necessàries per a alguna cosa o algú, sinó, no tenen cabuda en les nostres vides”.

Així neix Fit and Sit, amb l’objectiu d’oferir dissenys funcionals per a persones amb mobilitat reduïda, sense renunciar a la moda i a sentir atractiu.

Promovem la col·laboració entre entitats socials, empreses, sector públic i privat, les universitats i la tecnologia. Ens encanta treballar en xarxa i aprendre els uns dels altres.

Fomentem el Km 0 dels nostres proveïdors per assegurar llocs de treball al nostre país i col·laborem en millorar el medi ambient.

Incorporem persones amb diferents capacitats en la nostra plantilla, perquè tots som eficaços si coneixem les nostres habilitats i fortaleses.

La nostra il·lusió és veure la gent feliç.

La moda només té sentit quan el teu marques l’estil.

logo MarloSom un equip de professionals convençuts que podem ajudar a millorar el benestar de les persones que utilitzen cadira de rodes . Creiem en la moda inclusiva i normalitzadora, tant des del punt de vista estètic com des del funcional.

Marlo neix per satisfer les demandes i els ànims de moltes persones usuàries de cadira de rodes. Per això , oferim una alternativa de moda adaptada de qualitat, actual, exclusiva, còmoda i assequible.

Volem que la nostra targeta de presentació siguin els nostres productes i el nostre servei d’atenció al client. Et convidem a participar, avaluar- i donar-nos la teva opinió. Contacta amb nosaltres sempre que ho necessitis. Estarem encantats d’atendre’t.

Visita el web de Resdemés